Гаранция

Високото качество, наред с превъзходния дизайн са основните преимущества на нашата продукция. Всяко наше изделие е съпроводено от гаранционна карта с уникален идентификационен номер, гарантиращ неговото качество и произход. Фирмата притежава сертификати за качество ISO 9001, FSC mix, BSCI.

Рамка

Рамката държи меката мебел. Рамките са направени предимно от дърво. Ето защо нашите дивани са изработени от масивна твърда дървесина, като бук и бор. Дървените композити (ПДЧ, шперплат) се използват само за конструкции, които не са носещи.

Мекота и комфорт

Върху пружинната основа се поставят различни видове дунапрен на няколко слоя. Всеки дунапрен има свой собствен характер. Те се различават предимно по своята плътност и твърдост. Това дава възможност за създаване на различни видове комфорт и мекота. Твърдостта и еластичността зависят от плътността – колкото по-висока е плътността, толкова по-качествен е дунапрена. Могат да бъдат използвани изрязани по форма. Изрязването на необходимите форми от големи блокове дунапрен също е стандартна задача.

Тапицерия

Тапицирането на дивана е последната стъпка. Плата е изрязан прецизно от cnc машини и зашит заедно. Техниката на шева варира в зависимост от модела. Шевовете са точни и прави не само за да изглежда добре дивана, но и за да бъде по-издръжлив. За тази стъпка са необходими опит, знания и здрава ръка. Калъфът от плат или кожа се поставя върху готовия диван и се тапицира прецизно от нашите дългогодишни работници.

Постоянен качествен контрол следи всяко парче от материала, покриващ мебелите.
Постоянен качествен контрол преди всяка стъпка от произвдоствения цикъл.

Ръчна изработка

Резбованите детайли при модели с външни декоративни елементи се полират на ръка, според стара световна технология

Прецизност

Постоянен качествен контрол следи всяко парче от материала, покриващ мебелите

Широка гама

Богатият избор от цветове и политури, придават луксозен блясък и елегантност на мебелите

Функционалност

Всяка поръчка се възлага на група работници за осигуряване на изключително високо качество и надеждност на мебелите