За нас

Производствена база

Производствената база на фирма “Начеви” е разположена в Сливен, град с вековни занаятчийски традиции. През 1991 година братята Тодор и Иван Начеви поемат създадената от родителите си Йордан и Елена Начеви фирма за производство и търговия с мебели. Изградена е собствена многофункционална производствена сграда със съвременно техническо оборудване и изложбена зала в центъра на град Сливен. Общата площ на производствените помещения възлиза на 7000 кв. м. Мебелите на фирма “Начеви” са добре познати както на българския пазар, така и на ценителите от три континента, основна причина за което е високото качество – равно или по-добро от това на водещите световни производители на мека мебел.

Награди и отличия

Фирма “Начеви” присъства в културния и спортен живот като основен спонсор или съорганизатор на събитието.
През 1998 година фирмата е удостоена с награда “Добри Желязков” за най-просперираща фирма на годината.
През 2003 година списание “Обзавеждане в цени” номинира фирма “Начеви” за новаторство в отрасъл Производство.

Пазари и международни изяви

Освен на българския пазар мебелите “Начеви” са добре познати и на пазарите в: САЩ, Русия, Египет, Великобритания, Испания, Гърция, Кипър, Албания, Грузия, Азербайджан.

Колекциите на “Начеви” са представяни на международните мебелни изложения в Сиатъл и Солун-2000 и намират добър прием на пазарите в Русия, Великобритания, Испания, Израел, Египет, Азербайджан, Гърция, Кипър, Албания, Грузия, САЩ.

НАЧЕВИ 90 в пресата

Мебелите на фирма начеви присъстват във всички престижни
специализирани издания в страната.